-
Inre resan:
 
Vill du göra ditt livs RESA???
 
Detta är en unik metod för att bli av med emotionella och fysiska blockeringar, att utnyttja ditt eget inre, uppleva gränslös kärlek och bli fri.Vi bär alla med oss en ryggsäck med våra livserfarenheter i. Vissa har en tyngre ryggsäck än andra. Ryggsäcken kan bestå av olika besvikelser, nederlag, sorg och oförrätter. För att skydda oss själva sätter vi upp murar och avskärmar oss från våra känslor. Det är inte ovanligt att man inte vet varför man mår dåligt och kan kanske inte relatera till kroppens och själens symtom. Obearbetade känslor och händelser leder till att man mår dåligt psykiskt eftersom man inte lyssnar till kroppens och själens behov och kanske inte förstår dess uttryck som nedstämdhet eller oförklarliga smärtor i kroppen.
 
När du gör resan hos mig får du sitta i en skön fåtölj där jag guidar dig ner i en djup avslappning där du känner lugn och frid. Tillsammans gör vi en resa ner genom dina känslor där du får hjälp att lösa upp knutar, rensa bort och eventuellt förlåta. I det undermedvetna har du själv alla svaren och det är fantastiskt att få uppleva sin inre visdom och klarhet.Man behöver inte vara orolig för att inte kunna hantera det som kommer upp till ytan utan man får bara tillgång till det som man klarar av att hantera här och nu.
 
Resan kan göras flera gånger om så önskas för att rensa ut det som behöver rensas ut och läka det som ska läkas. Resan tar ca 3-4 timmar att genomföra.
Varmt välkommen!!!!
 
 
 
 
 
 
 
Site Builder drivs av  Vistaprint