-
RSS

Senaste inläggen

Glöm inte att ta hand om dig själv!
Åk bort en helg från vardagens stress!!!
Friskvårdschecken
Unna dig skön avkoppling i vintermörkret!
Tips för mer energi!

Kategorier

Erbjudanden
drivs av

Min blogg

Ny blogg om stress, hälsa och välmående

Hej!
 
Välkommen till min blogg, här kommer jag ta upp olika ämnen som stress, vår hälsa och vårt välmående.
 
Hur mår vi människor egentligen??? Hur balanserat är egentligen vårt liv??
Hinner vi med alla krav vi har på oss och orkar vi med dem??   
Ibland behöver man sätta sig ner i lugn och ro och ställa sig dessa frågor. Många förstår inte stress signalerna som kroppen ger ifrån sig med sömnsvårigheter, huvudvärk, magkatarr, orolig mage eller hjärtklappning och ångest. Detta kan skapa rädslor och ibland skamkänslor. Det kan kännas pinsamt att prata om det som händer och man förstår inte vad som är fel. Jag jobbar parallellt med jobbet som hälso-och livscoach även som distriktsköterska i primärvården. Jag blir ofta chockad över  hur mycket magkatarrs mediciner, migränmedel, sömntabletter, ångestdämpande och antidepressiva läkemedel människor måste ta.
Vad har hänt med vårt samhälle egentligen. Hur stora krav föväntas människan kunna hantera utan att till slut bli sjuk???
Det ligger ingen skam eller skuld i att bli sjuk, det finns ju faktist en gräns för hur hårt alla människor kan pressas!!! Det som är viktigt är att lära sig var de egna gränserna går, att kunna säga nej till saker, lära sig att prioritera sig själv bättre och att veta hur man ska göra för att stressa av så att man slipper bli sjuk. Jag har skapat en stresshantringskurs för att öka människors medvetande, kunskaper och ge verktyg till att kunna hantera stressen. 
Du kan läsa mer om det på min hemsida www.annakramer.net
 
På återseende!
 
Varma hälsningar Anna Kramer Hälso-och livscoach
 
 

4 kommentarer på Ny blogg om stress, hälsa och välmående:

Kommentarer RSS
Lai on den 14 februari 2017 04:52
Ӏ loved as much as you will receive carrіed out rigҺt here. The sketch iѕ attraсtive, уour authored material stylish. nonethelesѕ, you command gеt bouցht an nervousness over that you wish be delivering the follߋwing. unwell unquestionably come further formerly again as exactⅼy the same nearly a lot often inside case you shield this increase.
Svara på kommentar


Soileau on den 26 september 2017 10:40
I hardly leave comments, but I browsed a few responses here Ny blogg om stress, hälsa och välmående. I actually do have 2 questions for you if you do not mind. Is it simply me or do a few of these responses come across like they are coming from brain dead people? :-P And, if you are writing at additional social sites, I'd like to follow you. Would you post a list of the complete urls of all your social networking pages like your twitter feed, Facebook page or linkedin profile?
Svara på kommentar


Fennescey on den 16 november 2017 19:39
I vіsit every day some sites and blogs to read articles or reviеws, but this bloց gives quality ƅased writing.
Svara på kommentar


Strader on den 29 april 2018 06:51
Hello! Someone in my Facebook group shared this site with us so I came to take a look. I'm definitely loving the information. I'm bookmarking and will be tweeting this to my followers! Great blog and wonderful style and design.
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint