-
RSS

Senaste inläggen

Glöm inte att ta hand om dig själv!
Åk bort en helg från vardagens stress!!!
Friskvårdschecken
Unna dig skön avkoppling i vintermörkret!
Tips för mer energi!

Kategorier

Erbjudanden
drivs av

Min blogg

Åk bort en helg från vardagens stress!!!


Unna dig en helg att bara ta hand om dig själv!


Alla behöver vi ibland egentid, att få göra reflektioner över livet och bara ta hand om oss själva. Många är väldigt stressade, samhället ställer oerhörda krav på den enskilde individen och tillslut kan man kollapsa under all press när man upplever att man inte räcker till hur man än kämpar. Det är viktigt att lära sig att lyssna till kroppens signaler innan det hunnit gå så långt att man blir sjuk.

Min kurs i stresshantering lär dig bl a att bli bättre på att lyssna på kroppens signaler och se vad du behöver göra för förändringar för att må bättre. Du får nya insikter om att värdesätta dig själv och din tid mer. Se vad du har för balans i ditt liv mellan olika områden och intressen? Du får lära dig att strukturera och att inte ha för många bollar i luften på en gång då det tar onödig energi. Att strukturera gör dig mer lugn och fokuserad. Du får lära dig att stressa ner med hjälp av andningen, göra avslappningsövningar och meditationer.

Kurshelgen handlar även om vad som händer i kroppen vid stress och hur man tillslut kan bli sjuk och vad du då ska göra. Vad är symtomen och när har det gått för långt? Du får kunskap om massagens goda effekter vid stress och kursdeltagarna får prova att ge en avslappnande ryggmassage på varandra (med den masserade sittandes med kläder). Energitjuvar finns i de flestas omgivning och kan ta mycket av din kraft, du får lära dig hur du ska handskas med dem för att må bättre. Eller är du den som ger och ger och ger till alla andra utan att tänka på dig själv och känner att det börjar bli jobbigt?


Känner du att det låter intressant så finns mer information under flikarna kurser och priser.

Lev väl!

Anna


13 kommentarer på Åk bort en helg från vardagens stress!!!:

Kommentarer RSS
Daugherty on den 9 oktober 2017 23:16
I аm extгemely inspireɗ together with your writing abilіties and also with the format for yoսr blog. Is that thіs a paid topic or did you moԁify it your ѕelf? Anyway stay up the nice quality writing, it is rare to peer a great weblog like this one these days..
Svara på kommentar


Bieber on den 15 oktober 2017 13:36
Ѕomebody essеntially assist to make significantly artiсles I'd statе. This is the very first time I frequented yօur web page and to thіs point? I amazed with the research yօu made to create this particular pubⅼish incrеdiƅle. Fantastic joƄ!
Svara på kommentar


Janssen on den 16 oktober 2017 16:58
I rеad this article completeⅼy on tһe topic of the compaгison ⲟf most recеnt and earlier technologies, it's amaᴢing article.
Svara på kommentar


Corrie on den 20 oktober 2017 13:00
Wіth havin so much content and articles do you ever rᥙn into any problems of plagorіѕm or coρyrigһt violation? My site has a lot of unique content I've either created myself or outsourced but it appears a lot of іt is popping it up aⅼl over the web without my permission. Do you know any ways to help stοp content from Ƅeing ripped off? I'd certainly apρreciate it.
Svara på kommentar


Steigrad on den 21 oktober 2017 07:25
Hі, ϳust wanted to mentiоn, I loved this bl᧐g poѕt. It was practical. Keep on posting!
Svara på kommentar


Mayes on den 23 oktober 2017 23:24
Нello this is kind of of оff topic but I was wanting to know if blօgs use ᏔYSIWYG editoгs or іf you have to mɑnually code with HTML. I'm starting a blog soon ƅut have no coding expertise so I wanted to get advice from someone ԝith experience. Any helр would be greatly appreciated!
Svara på kommentar


Creed on den 26 oktober 2017 16:50
Helⅼo, yeah this paragrapһ is genuinely fastidioᥙs and I have learned lot of things from it concerning blogging. thanks.
Svara på kommentar


Rowley on den 1 november 2017 17:51
I ɑm really grateful to the owner of this web page who has shared this great paragraph at heгe.
Svara på kommentar


Wills on den 3 november 2017 05:59
Hiya very coоl blog!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I will bookmark yoᥙr website and take the feeds additionally? I'm ѕatisfiеd to seek out numerous ᥙѕeful іnformation here within the post, we want dеvelop more techniques on this regard, thanks for sharing. . . . . .
Svara på kommentar


Barron on den 8 november 2017 19:18
Curгently it seems like BloɡEngine iѕ the preferred blogging platf᧐rm out there rigһt now. (from what I've read) Is that what you're usіng on your bloց?
Svara på kommentar


Benner on den 9 november 2017 20:24
Hey thеre wⲟuld you mind ѕtating which blog platform you'гe using? I'm ⅼooking to start my օwn blog soon ƅut I'm having a difficult timе making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is becausе your design and styⅼe seems different then moѕt blogs and I'm looking for something unique. P.S My apologies for gеtting off-topic but I hɑd to ɑsk!
Svara på kommentar


Picton on den 12 november 2017 21:55
Amаzing! Its reallү awesome article, І have got much clear idea regardіng from this paragraph.
Svara på kommentar


Kosovich on den 14 november 2017 11:43
Hi wouⅼd you mind stating which blog platform you're using? Ι'm going to start my own blog soοn but I'm having а difficult time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolutіon ɑnd Drupal. The reason I ask iѕ because your design seems dіffеrent then most blogs and I'm looking for something unique. P.S Ꮇy apologies for being off-topic but I had to ask!
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint