-
Kurser våren 2019

Tjejhelg i Öregrund 23-24/3, 4-5/5

Den är helgen handlar om att prioritera sig själv, att få insikt om vad som tar och ger energi, hur vi påverkas av tankens kraft, att finna mer balans i livet och vikten av återhämtning. Dagen varvas med föreläsningar, egna övningar, medicinsk yoga, meditation och avslappningar.  För den som vill går det bra att komma redan fredag kväll och sova en extra natt för att bara landa och njuta av de vackra omgivningarna.
På lördagen startar vi kl 10.00. Dagen slutar kl 16.00. Lunchen äter vi tillsammans på mysiga Cafe Wilma.

Utöver detta finns det möjligheter att pyssla om sig själv lite extra med en riktigt skön och avslappnande behandling som Massage, Zonterapi i ansiktet, HotStone massage eller Ansiktsbehandling med Relax. Lördag kväll alt söndag. Kostnad för behandlingar tillkommer.

Kursdag samt behandlingar ges av Anna Kramer Jansson samt Ingela Boström från Ta hand och dig i Gimo. Datum: 23-24 mars och 4-5 maj
Bokning: Mer info nedan.


Medialhelg weekend-stå i din kraft 18-19/5 i Öregrund

Det här är en kurs för dig som vill lära dig mer om din kropp, själ och ditt sinne. Du kommer att få lära mer om energier, utforska din intuition, om kroppens chakrasystem och hur det påverkar dig. Dagen kommer varvas med föreläsningar, övningar, meditationer och healing med trumma.

För den som vill går det bra att komma redan fredag kväll och sova en extra natt för att bara landa och njuta av de vackra omgivningarna.På lördagen startar vi kl 10.00. Dagen slutar kl 16.00. Lunchen äter vi tillsammans på mysiga Cafe Wilma.Utöver detta finns det möjligheter att pyssla om sig själv lite extra med en riktigt skön och avslappnande behandling som Massage, Zonterapi i ansiktet, HotStone massage, Ansiktsbehandling med Relax eller healing. Det finns även möjlighet att få boka samtal med sitt djur genom Ingela som är djurkommunikatör. Lördag kväll alt söndag.
(Kostnad för behandlingar tillkommer. )

Kursdag samt behandlingar ges av Anna Kramer Jansson samt Ingela Boström från Ta hand och dig i Gimo.
Datum: 18 – 19 maj

Bokning: Mer info nedan

Må bra weekends på Gimo Herrgård
8/2-10/2, /3-31/3, 26-28/4 

Vill du minska vardagstressen och skapa mer balans, fokus, glädje och energi? Vad är det som stressar oss i vardagen och hur kan vi skapa mer balans i livet? Under tre timmar varvar vi föreläsningar med övningar och avslappningar samt ger tips om hur du kan skapa en mer balanserad och glädjefylld vardag för att må så bra som möjligt. Fokus denna helg är att Du ska få nya insikter, och verktyg som ger dig mer kraft, balans och glädje.

Vi kommer titta på vad som ger och tar din energi, hur du bäst prioriterar vad som är viktigast här och nu och vad som skapar mer balans i livet för dig. Strosa runt i parken och det vackra herrgårdsområdet, koppla av i sjöstugan SPA och njut av vällagade måltider och "bara var" en helg på Gimo Herrgård.

I paketet ingår tre timmars kurs mellan 15-18 på fredagen med paus för smoothie/frukt, tre rätters meny och frukost. Dagen därpå ingår entré till sjöstugan SPA, tebuffé, tre rätters meny, övernattning samt frukost.
Föredragshållare är Anna Kramer Jansson och Ingela Boström som har flerårig erfarenhet av att arbeta med stress och hälsa.
Paketet är bokningsbart 8-10 februari, 29-31 mars samt 26-28 april.
Pris 3990 kr/person  Helgerna bokas via Gimo Herrgård


Mer information om kurshelgerna i Öregrund


Kursdagarna hålls på Epokgården som är ett vandrarhem och lägenhetshotell beläget i vackra Öregrund.

Kurstid lördag 10.00-16.00 För att garantera en plats bör kursen bokas senast en månad före kursdatum, finns det lediga rum kvar finns även möjlighet att boka efter det. Incheckning: 14.00 fredag. Utcheckning sker senast 15.00 på söndagen. Medtag liggunderlag, kudde och filt till lördagen. Min antal deltagare är 4 för att kursen ska bli av. Gratis P-plats finns.

Bokning görs via mail till Anna och betalas in på konto 8381-6 924 464 478-8, swish 123222 2586 med namn och adress samt telefonnummer 

Anmälningsavgift: 500kr (är ej återbetalningsbar) Resterande kursavgift samt boende betalas på plats.

Priser:  
Kursdag: 1400kr/person

Boendealternativ:

Enkelrum (vandrarhemsdelen) lördag-söndag 750kr, fre-sön 1250kr. Egen frukost medtages.

Tvåbäddsrum (våningssäng, vandrarhemsdelen) lör-sön 890kr, fre-sön 1490 kr. Egen frukost medtages.

Enkelrum i Studio lägenhet Lör-sön 1200kr, fre-sön 1900kr. Sängkläder och handduk ingår. Egen frukost medtages.

Övernattning i dubbelrum i studiolägenhet, sängkläder och handduk ingår. Lör-sön 1200kr, fre-sön 2000kr. Egen frukost medtages.

Kostnaden är 650kr för massagebehandling och 600kr för zonterapi och ansiktsbehandling och healing. Dessa behandlingskostnader tillkommer utöver kurs och boendepris.

  • Hotstone massage: Din kropp masseras med varma välgörande lavastenar, djupt avkopplande behandling.
 
  • Avslappningsmassage: En lugn, skön och mjukare massage där du bara kan drömma dig bort, passar även den med fibromyalgi

  • Klassisk massage: Släpper på spända muskler, en lite djupare massage, kompletteras med streching vid väldigt spända muskler

  • Val mellan huvud- och ansiktsmassage, arm- och hand massage eller underbens- och fotmassage. Du väljer 2 av dessa.

  • Healing en energibehandling där ditt chakrasystem balanseras och du fylls på med ny kraft och energi

  • Zonterapi i ansiktet: En avkopplande och skön behandling som hjälper till att skapa flöde i kroppen och balansera upp vårt nerv- hormon och energisystem i kroppen som är kopplade till våra inre organ.

  • Ansiktsbehandling med Relax: Behandlingen börjar med en lättare ansiktsmassage, därefter görs en rengöring av ditt ansikte. Då ansiktsmasken sedan läggs på får du en hand massage. Därefter avslutas behandlingen med ansiktsvatten, silkesläppar samt en hårbottenmassage. 

Behandlingarna kan förbokas eller bokas på plats med Anna och Ingela under lördagen. Varmt välkommen önskar:Anna 070-1711450 och Ingela 073-9250369 på Ta hand om dig 

Site Builder drivs av  Vistaprint