-
RSS

Senaste inläggen

Glöm inte att ta hand om dig själv!
Åk bort en helg från vardagens stress!!!
Friskvårdschecken
Unna dig skön avkoppling i vintermörkret!
Tips för mer energi!

Kategorier

Erbjudanden
drivs av

Min blogg

Glöm inte att ta hand om dig själv!

Njut av att bli ompysslad till mjuka toner och tända ljus i gammal och genuin miljö. Jag erbjuder 60 minuter massage behandling för 400kr och 90 minuters massage behandling för 600kr. Erbjudandet gäller september ut så passa på att boka! Varmt välkommen!

Åk bort en helg från vardagens stress!!!


Unna dig en helg att bara ta hand om dig själv!


Alla behöver vi ibland egentid, att få göra reflektioner över livet och bara ta hand om oss själva. Många är väldigt stressade, samhället ställer oerhörda krav på den enskilde individen och tillslut kan man kollapsa under all press när man upplever att man inte räcker till hur man än kämpar. Det är viktigt att lära sig att lyssna till kroppens signaler innan det hunnit gå så långt att man blir sjuk.

Friskvårdschecken

Se hit!! Från den första Januari ges alla med Friskvårdscheck möjlighet att betala med checken gällande massage behandlingar, kurser och coaching. Under hela året bjuder jag på en ansikts- och huvudmassage vid bokning av en 60 minuters massage behandling.
 
Varmt välkommen!

Unna dig skön avkoppling i vintermörkret!

Unna dig en skön och avkopplande stund inför den stundande julruschen eller kanske för att få varva ner och återhämta dig mitt under den. Nu är det dags att förbereda julen igen och det innebär mer stress när du ska hinna med att julstäda, julklappshandla, rulla köttbullar, tvätta och stryka gardiner. Jag erbjuder massagebehandlingar till reducerat pris under december. Läs gärna mer om vad jag har att erbjuda för massage under massagefliken eller om vad jag har för stundande kurser eller andra behandlingar.

Tips för mer energi!

1:a advent
 
Snön faller i stora flingor utanför fönstret, det är första advent och det är mycket att göra inför den stundade julen. Det ska storstädas, bakas, hängas upp julgardiner, pyntas, och köpas julklappar. För att få extra ork och energi ska du dricka ordentligt med vätska och då ska största delen av intaget helst vara vatten.
 
Har du tänkt på hur viktigt det är för kroppen att få i sig tillräckligt med vätska och hur den påverkas när du inte får det?

Stressar du dig sjuk?

Hej!
 
Idag viner kalla vindar runt husknutarna. Snöflingorna singlar sig ner utanför fönstret idag för första gången i höst/vinter. Vi påverkas mycket av vinden,mörkret och kylan och vill gärna krypa in i husen och mysa. Det gäller att hitta dem små guldkornen i vardagen som gör att vi får något att hålla fast vid när månaderna är långa,mörka och kalla. Planera in egen tid minst en gång/ vecka.

Vad är det som stressar oss?

Hej!
 
Dagarna rullar på och vi är mitt inne i den kalla blåsiga och regniga hösten. Visst längtar man efter den värme som vi aldrig fick uppleva under den svenska sommaren i år. När man inte får fylla på energidepåerna med sol och värme som vi så väl behöver påverkas man snabbare av all stress som man har runt omkring sig och dagarna kan kännas tyngre och tyngre. Vad är det egentligen som stressar oss så mycket?

Ny blogg om stress, hälsa och välmående

Hej!
 
Välkommen till min blogg, här kommer jag ta upp olika ämnen som stress, vår hälsa och vårt välmående.
 
Hur mår vi människor egentligen??? Hur balanserat är egentligen vårt liv??
Hinner vi med alla krav vi har på oss och orkar vi med dem??   
Ibland behöver man sätta sig ner i lugn och ro och ställa sig dessa frågor. Många förstår inte stress signalerna som kroppen ger ifrån sig med sömnsvårigheter, huvudvärk, magkatarr, orolig mage eller hjärtklappning och ångest.
Site Builder drivs av  Vistaprint