-
RSS

Senaste inläggen

Glöm inte att ta hand om dig själv!
Åk bort en helg från vardagens stress!!!
Friskvårdschecken
Unna dig skön avkoppling i vintermörkret!
Tips för mer energi!

Kategorier

Erbjudanden
drivs av

Min blogg

Vad är det som stressar oss?

Hej!
 
Dagarna rullar på och vi är mitt inne i den kalla blåsiga och regniga hösten. Visst längtar man efter den värme som vi aldrig fick uppleva under den svenska sommaren i år. När man inte får fylla på energidepåerna med sol och värme som vi så väl behöver påverkas man snabbare av all stress som man har runt omkring sig och dagarna kan kännas tyngre och tyngre. Vad är det egentligen som stressar oss så mycket??
Orsaken till stress varierar och hur vi hanterar stressen och bemöter den är individuellt.
Många upplever stark stress i sitt arbete. Det kan bero på att effektiviseringar och nedskärningar gör att färre personer ska göra allt fler arbetsuppgifter.Tempot har också ökat i takt med att ny teknologi utvecklats. Dagarna är långa på arbetet och sen ska många hem till familj och sysslor. För att orka med stressen och alla krav och undvika att få stress-symtom behöver man vara strukturerad, prioritera bort vissa saker och njuta av egen tid ibland. Glömmer man sig själv och bara lever för allt och alla andra är man snart ute på djupt vatten. Välkommen på en av mina kurser för att lära dig hantera och bemöta stress.
 
Anna
Site Builder drivs av  Vistaprint