-
RSS

Senaste inläggen

Glöm inte att ta hand om dig själv!
Åk bort en helg från vardagens stress!!!
Friskvårdschecken
Unna dig skön avkoppling i vintermörkret!
Tips för mer energi!

Kategorier

Erbjudanden
drivs av

Min blogg

Stressar du dig sjuk?

Hej!
 
Idag viner kalla vindar runt husknutarna. Snöflingorna singlar sig ner utanför fönstret idag för första gången i höst/vinter. Vi påverkas mycket av vinden,mörkret och kylan och vill gärna krypa in i husen och mysa. Det gäller att hitta dem små guldkornen i vardagen som gör att vi får något att hålla fast vid när månaderna är långa,mörka och kalla. Planera in egen tid minst en gång/ vecka. Det behöver inte vara många timmar i taget utan kvalitet är bättre än kvantitet!!! Tänd levande ljus i vardagsrummet, kryp up i soffan med en kopp te eller varm chocklad, lyssna på skön lugn musik, eller läs en bok. Tappa upp ett bad eller ta en låååång skön duch, ställ in en cd spelare med lite lugn musik i badrummet, tänd lite ljus och njut av din stund. Boka in en massage, ansiktsbehandling, fotvård, prioritera att pyssla om dig själv!!! Gå till simhallen-simma, bubbla,skrubba dig och basta. Du frigör en massa må bra hormon när du skänker dig själv tid och glädje. Att prioritera sig själv ger balans i livet, motverkar att du känner dig dränerad och trött. Du är värd det bästa!
Må så gott!!!
Anna
 
Site Builder drivs av  Vistaprint