-
RSS

Senaste inläggen

Glöm inte att ta hand om dig själv!
Åk bort en helg från vardagens stress!!!
Friskvårdschecken
Unna dig skön avkoppling i vintermörkret!
Tips för mer energi!

Kategorier

Erbjudanden
drivs av

Min blogg

Unna dig skön avkoppling i vintermörkret!

Unna dig en skön och avkopplande stund inför den stundande julruschen eller kanske för att få varva ner och återhämta dig mitt under den. Nu är det dags att förbereda julen igen och det innebär mer stress när du ska hinna med att julstäda, julklappshandla, rulla köttbullar, tvätta och stryka gardiner. Jag erbjuder massagebehandlingar till reducerat pris under december. Läs gärna mer om vad jag har att erbjuda för massage under massagefliken eller om vad jag har för stundande kurser eller andra behandlingar. JULKLAPPS TIPS!!! Ge bort ett presentkort med en uppskattad behandling eller kurs!
 
Varmt välkommen!
Site Builder drivs av  Vistaprint