-
RSS

Senaste inläggen

Glöm inte att ta hand om dig själv!
Åk bort en helg från vardagens stress!!!
Friskvårdschecken
Unna dig skön avkoppling i vintermörkret!
Tips för mer energi!

Kategorier

Erbjudanden
drivs av

Min blogg

Åk bort en helg från vardagens stress!!!


Unna dig en helg att bara ta hand om dig själv!


Alla behöver vi ibland egentid, att få göra reflektioner över livet och bara ta hand om oss själva. Många är väldigt stressade, samhället ställer oerhörda krav på den enskilde individen och tillslut kan man kollapsa under all press när man upplever att man inte räcker till hur man än kämpar. Det är viktigt att lära sig att lyssna till kroppens signaler innan det hunnit gå så långt att man blir sjuk.

Min kurs i stresshantering lär dig bl a att bli bättre på att lyssna på kroppens signaler och se vad du behöver göra för förändringar för att må bättre. Du får nya insikter om att värdesätta dig själv och din tid mer. Se vad du har för balans i ditt liv mellan olika områden och intressen? Du får lära dig att strukturera och att inte ha för många bollar i luften på en gång då det tar onödig energi. Att strukturera gör dig mer lugn och fokuserad. Du får lära dig att stressa ner med hjälp av andningen, göra avslappningsövningar och meditationer.

Kurshelgen handlar även om vad som händer i kroppen vid stress och hur man tillslut kan bli sjuk och vad du då ska göra. Vad är symtomen och när har det gått för långt? Du får kunskap om massagens goda effekter vid stress och kursdeltagarna får prova att ge en avslappnande ryggmassage på varandra (med den masserade sittandes med kläder). Energitjuvar finns i de flestas omgivning och kan ta mycket av din kraft, du får lära dig hur du ska handskas med dem för att må bättre. Eller är du den som ger och ger och ger till alla andra utan att tänka på dig själv och känner att det börjar bli jobbigt?


Känner du att det låter intressant så finns mer information under flikarna kurser och priser.

Lev väl!

Anna

Site Builder drivs av  Vistaprint